tiistai 7. elokuuta 2018

#81 Minä ratsastustunnilla?
Ihme on tapahtunut. Varasin itselleni ohjatun ratsastustunnin täältä. En varmaan oo käynyt yli kahteen vuoteen ohjatuilla ratsastustunneilla. Tähän asti oon vaan ratsastanut itsenäisesti. Muutamassa issikka valmennuksessa oon käynyt ja ehkä muutamalla ohjatulla tunnilla, mutta niistä on aikaa. Tunti oli 7.8.2018
Menin Tyynellä. Sillä oli tosi isot liikkeet, verrattuna muihin hevosiin/poneihin millä oon mennyt. Tyyne oli tosi kiva. Se oli kivan herkkä ja tottele pieni apuja. 

Aluksi ajttelin, että en osaa ollenkaan ratsastaa Tyynellä. Ku en oo mennyt niin isoille hevosilla pitkään aikaan. Oon vain mennyt issikoilla. Mutta heti, kun olin mennyt muutaman kierroksen. aloin hoksata kuinka Tyyne liikkuu ja kuinka sitä pitää ratsastaaa.  

Tyyne oli tosi korkee. En meinannut saada satulaa selkään kunnolla, kun huopa oli irti satulasta. Huopa meinas liukua pois paikailta, kun satulassa oli kiinni romaani ja se siirsi huopaa pois paikalta.

Vasemmassa kuvassa on Tyyne.Meillä oli koulutunti. Tehtiin ravi tehtäviä, takaosakäännyksiä ja laukan nostoja. Takaosakäännökset suju ihan hyvin. Eka vaan piti päästä jyvälle kuinka Tyyne toimii. Sitten ne onnistu vielä paremmin. Tunti meni tosi hyvin. Taidan vielä joskus mennä uudestaan tunnille samaan paikkaan.


Postauksen kuvat ei liity tuntiin mitenkään.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti