keskiviikko 13. kesäkuuta 2018

#80 Täällä taas


Siitä on taas melkein puoli vuotta ku tänne oon viimeksi kirjoitellut. Nyt ajettin ottaa itseäni niskasta kiinni, alkaa kirjoittaan tänne blogin puollelle aktiivisemmin kuin puolen vuoden välein. Tavoite olis ainakin vähintää kaks postausta per. kuukausi. Mutta toki enemmänki voi tulla jos vaan on aiheita mistä kirjoittaa.Kesäloma alko jo melkein kuukausi sitten. Ja tietenki paras tapa alottaa kesä on mennä tietenki tallille. Mutta en mä kauan kerinnyt lomailla, ku alko kesäjakso työharjoittelun merkeissä koirahoitolalla. Päivät oon pyöriny siellä tai sitten tallilla.


Mutta pian on työharjoittelu ohi. Sitten saa lomailla jonkun aikaa, kunnes meen kesätyösetelillä tallille töihin. Onneksi koulu alkaa vasta taas syyskuun alussa niin saa edes hetken aikaa lomailla.
Rokkia liikutan yhä edelleen. Sen kanssa ollaan vähän testailtu hyppäämistä. Ekalla kerralla meni yllättävän hyvin, ekaksi kerraksi. Rokista oon päivitellyt enemmän instan puollella. Instan puolelta voi käydä lukessa Rokin kuulumisia. Kohta oon liikuttamut Rokkia vuoden, on se aika mennyt nopiaa.Mimille kuuluu hyvää. Mimin kanssa en ole käynyt treenaamassa ollenkaan viimesten kisojen jälkeen. Mimillä on tällä hetkellä kesä turkki, josta tietenkään mulla ei ole kuvaa. Ei ole ennen eikä jälkeen kuvaa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti