maanantai 19. helmikuuta 2018

#79 Pitkästä aikaaBlogi on ollut nyt yli puoli vuotta tauolla. Viime vuoden heinäkuussa tuli edellinen postaus ja siinä mainitsin myös, että ei ole ollut motivaatiota kirjoitella eikä ole ollut aiheita mitä kirjoittaisi blogiin.

Heinäkuun jälkeen mulla oli vielä elokuu lomaa, kun koulu alkoi vasta syyskuun alussa. Koulun aloitin uudessa koulussa, kun päätin peruskoulun kesäkuun alussa. Nyt opiskelen ensinmäistä vuotta eläintenhoitajaksi Suupohjan ammatti-instituuttissa maatalousoppilaitoksessa. Koulu päivät oli pitkiä, eikä niiden jälkeen vaan jaksanu avata konetta ja tulla kirjoittamaan blogiin jotain uutta.Nyt tammikuun alussa mulla alkoi työssäoppimis jakso tuotantoeläinten kanssa. Itse oli yhessä robottinavetassa viis viikkoa. Se oli kivaa vaihtelua koulun penkillä istumiseen. Ainoa huono puoli oli että pitä herätä niin aikasin, mutta siihen väsymykseen olisi voinut vaikutta jos olisi mennyt aikasemmin nukkumaan eikä vasta 23:00 jälkeen. Mutta tää oli tosi kiva kokemus, kun sai nähdä miten muissa navetoissa toimitaan, kun oon ollut vain koulun navetalla. Sain samalla töitä koulun ohella. Oon kyllä siellä vain tuuraajaana silloin tällöin kun on tarve.
Viime postauksessa kerroin, että olin saanut uuden liikutus hepan. Jota käyn edelleen liikuttamassa 1-3 kertaa viikossa, riippuu vähän kuin mulla on aikaa käydä tallilla töiden ja koulun ohella, koska koulu päivät on aika pitkiä. 

Rokin kanssa on tapahtunut paljon muutosta hyvään suuntaan. Oon oppinut ratsastamaan sitä oikealla lailla, mutta siinä kyllä vielä parantamisen varaa. Ja myös omassa istunnassa on vielä parannettavaa. Mutta onhan se kehittynyt siitä mitä se oli puoli vuotta sitten. Rokin kuulumisia voi lukea mun hevos instagramista @elamaahevostenkans . Sinne päivittelen Rokin ratsastuksista enemmän. 

Mimille kuuluu hyvää. Viime vuonna käytiin aika vähän agility kisoissa eikä käyty näyttelyissä kuin kerran tai kaksi kertaa. Mutta kotona ollaan treenattu aika paljon, kun ollut aikaa kasata esteen pihalle. Ja tänä vuonna olis tarkoitus käydä edes muutamissa kisoissa Mimin kanssa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti