tiistai 25. heinäkuuta 2017

#78 Kuulumisia

Moi, pitkästä aikaa. Blogissa on ollut tosi hiljaista muutaman kuukauden ajan, koska ei ole ollut motivaatiota kirjoittaa tänne ja postaus ideat oli lopussa. Oon monesti yrittänyt kirjottaa tänne jotain, mutta joka ei ole aihetta tai sitten kirjottaminen on ollut pakkopullaa eikä tuu hyviä postauksia. Mutta nyt sain aikaseksi kirjottaa kuulumis postauksen.

Helmikuun - Toukokun aika ei tapahtunut mitään ihmeellistä. Muuta kuin että sain likutushepan pitkän etsinnän jälkeen. Mutta valitettavasti se myyntiin ennen juhannusta, syitä en ala tässä selittämäään. Onneksi sain samalta tallilta uuden liikutushepan. Ja näistä hepoista voi lukea lisempää täältä.

Vasemmalla ex-likutusheppa Tyyne ja oikealla nykyinen liikutusheppa Rokki.


Kesäkuu

Kesäkuu alussa päätin peruskoulun. Ne yheksän vuotta oli sitten siinä. Syyskuun alussa mulla alkaa jatka-opiskelut Maatalousoppilaitoksella ja musta tulee kolme vuoden päästä eläintenhoitaja. Koulun loputtua mulle ja mun kaverille tuli joka vuotiset vuokrahepat kaheks viikoks. Ne viikot meni tosi nopeesti. Kuvia niistä hepoista löytyy mun heppa instagramista (elamaahevostenkans).  Tännekkin tulee kuvia heti, kun saan ne muokattua ja laitettua blogiin. Ja postauskin ehkä tulee näistä kahesta viikosta jos jaksan ja saan aikaseksi tehtyä.


Itse oon ollut kesätöissä juhannuksen jälkeen tallilla ja mun kesätyöt jatkuu vielä elokuun puolelle. En oo ollut joka viikko tallilla, mutta sellaset neljä viikko töissä. En oo ollut putkeen sitä neljää viikkoa. Päivät on mennyt siellä ja illalla käynyt lenkittämässä Mimiä. Mimille kuuluu hyvää. Mimin kuulumisia voi lukea tarkemmin blogin instagramista (even_elamaa)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti