tiistai 2. elokuuta 2016

#69 Kesäloma reissu

Moi taas pitkästä aikaa. Noin kolme viikkoa sitten lähdin perheen kanssa Helsinkiin kesäloma reissuun, oltiin siellä viikko. Helsingissä käytiin Korkeasaaressa, Suomenlinnassa, Linnanmäellä ja tietenki shoppailemassa keskustassa.

Lähdettiin siis pe 15.7. illalla, ei menty ihan suoraa Helsinkiin asti pysähdyttiin Nokian acd:llä. Ja nukuttiin yks yö siellä. Ja lauantaina mentiin Helsiinkiin asti Nokialta.

Sunnuntaina mentiin Korkeasaareen. Oltiin siellä koko päivä. Kuvasin aika paljon kuvia päivän aikana. Maanantaina käytiin Suomenlinnassa. Maanantai oli lämpöisempi päivä kun sunnuntai. Tiistaina käytiin Linnanmäellä. Oltiin siellä kahestatoista ilta kymmeneen. Jokaisessa paikassa meni aina yks päivä per. paikka. Keskiviikkona mentiin keskustaa kiertämään. Ja torstaina oli lähtö kotia kohti. Vaikka pysähdyttiin Jyväskylässä, oltiin siellä torstaista perjantaihin. Perjantai mentiin vielä Tuuriin yöksi ja lauantaina käytiin Tuurin kaupoissa. Mimi ei ollut mukana. Se jäi mummun työ hoitoo siksi ajaksi. 

Mitenkä ollakkaan otin eniten kuvia villihevosista.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti