torstai 23. kesäkuuta 2016

#65 Vuokraponit 2016!♥

Noin viikko sitten tämän vuoden vuokraponit lähti pois. Tänä vuonna meillä oli vuokralla Kippa, Nanna ja Heikki. Tällä kertaa vuokrasin kahden kaverin kans, ku viime vuosi oon vuokranut vain yhden kaverin kans. 

Jos joku on lukennut Hevostelu!♥ sivua, jossa aikasemmin mainitsin, että Osku tulisi mulle vuokralle. Mutta se ei tullut sittenkään. Tuli vähän ongelmia matkaan, mutta ei sen enempää. 

Tällä kertaa ponit oli kaks viikkoa. Yleensä ne on ollut viikon. Ponit tuli samasta paikasta mistä aikasemmin. Nää ponit oli ekaa kertaa vuokralla koskaan.
En voi ukso että nää oli ekaa kertaa vuokralla. Nää oli tosi rauhallisia. Tallilla ne on avain erilaisia, kuin vuokralla. Mietin alku viikosta tuliko oikeat ponit mukaan, 

Ponit tuli jo viimeiselle koulu viikolla. Viikot meni aika nopeasti. Ekalla viikolla mentiin vain kertan päivässä. Ei kerrinnyt mennä kahta kertaa. Maanantaina koulua oli normaalisti, mutta loppu viikosta oli vähän ylehempiä päiviä. Päättäri päivänä otettiin päättäri kuvia ponien kans. Niistä tuli hyviä.  

Menin aika paljon ilman satulaa. Kipalla ei oltu menty muutamaan vuoteen ilman satulaa. Mutta mulla se pelitti ihan hyvin. Maastoiltiin, mentiin pellolla ja kentällä. En hyppinyt kovin paljon. Kippa ei vain jaksanut nostaa jalkoja esteen yli. Leikittiin myös sadettejalla ponien kans. Oli kivaa.

Toinen viikko meni hyvin. Asuttiin taas vaunussa koko toinen viikko. Viikon aikana tapahtui paljon. Itse sain mopokortin ja  kaikkea mutakin tapahtui. Käytiin myös ponien kans meillä, kun siellä missä ponit on lyhyt matka meille. Ekana kertana tultiin satulalla ja toiselle ilman satulaa. Viimeisenä lauantaina mentiin pellolla ilman satulaa. Laukattiin ihan normaalisti. Mutta yhtäkki Kippa meni ympäri. Yritti korjata itseää, mutta kuiten kaatui. Mulle ei käynyt kuinkaan. Eikä Kipalle. Kukaan ei olisi hoksannut sitä ellei Nanna olisi hidastunut vahtia ja Neea katsonut taakseen. 

Nää kaks viikkoa on ollut parhaat ikinä. Ei uskoisi että nää oli ekaa kertaa vuokralla. Ne oli niin rauhallisia. 

(Tän postauksen piti tulla jo aikaja sitten mutta tässä on ollut kaikkea muuta, esim. mulla oli ripari heti vuokraponien jälkeen. Enkä sittem kerinnyt kirjoittamaan tätä postausta. Kuvia tulee heti kun saan siirrettyä kaikki kuvat koneelle ja mukattua niitä.)

Kuinkas muitten kesä on alkanut?2 kommenttia:

  1. Ompas mahtavaa, että nää osas käyttäytyä! Ehkä sekin kyllä helpotti, kun oli kavereita mukana :D Onnea mopokortista!

    VastaaPoista