sunnuntai 1. tammikuuta 2017

#76 Vuosi 2016


postaushaaste-1

Vuoden viimenen postaus on yhteenveto vuodesta 2016. Ja samalla vuoden viimeinen postaushaste. Mitä tapahtui tammikuussa? Entäpä kesäkuussa?
                                                                  Tammikuu


Tammikuulla sain kaks liikutushevosta Sipo ja Torsti. Kävin myös silloin ratsastelemassa Norinkylässä Oskua, jonka meinasin vuokrata kesällä. Kävin myös Ponitallilla ratsastelemassa. Mimin kans en tehnyt tammikuulla paljon mitään, koska oli niin kylmä ja eikä silloin ollut paljo kisoja missään lähellä.

                                       

                                                  

                                 HelmikuuKävin joka viikko liikuttamassa Sipoa ja Torstia. Ja taisin tippu ekan kerran tänä vuonna, kun olin ratsastamassa Torstilla. Helmikuulla loin myös blogille oman isntagramin tilin.

             

                              Maaliskuu


Hiihtoloman olin lapissa. Siellä kävin ratsastamassa kerran. Kävin myös liikuttamassa Sipoa ja Torstia. Ja sain yhdellä kerralla kuvaajanki mukaan kuvaamaan.

                                                                      Huhtikuu


Huhtikuulla ei tapahtunut paljon mitään. Silloin Osku alkui pelleilemään maastossa tosi paljon. (Lue lisää jos kiinnostaa täältä)


                               


                                Toukokuu


Toukokuulla pääsin harjoittelemaan Mimin kans aika paljon. Kun oli tarpeeksi hyvä sää pihalla eikä ollut lunta tai jäätä. 

                                     

                                Kesäkuu


Kesäkuulla meillä oli vuokraponit kaks viikkoa. Ne viikot meni tosi nopeesti. Mutta ne oli parhaat viikot koko kesästä. Siitä jäi vain hyviä muista mieleen. (Jos haluat lukee lisää niin täältä) Sain myös kesäkuun alussa mopo kortin ja mopolla tuli ajletua aika paljon kesän aikana. Ja heti kun vuokraponit lähti takaisin kotiin, niin mulla alkoi ripari. Se kesti viikon, ja se oli kiva kokemus. ja juhannuksen vietin mökillä ja kävin myös juhannuksena ratsastamassa Sipolla ja Torstilla. Kesäkuulla tapahtui vaikka ja mitä.                                Heinäkuu


Heinäkuulla tein postauksen "Miten minusta tuli ratsastaja? - postaushaaste". Tein myös postauksen Mimin agility kuvista. Tuli myös toinen postaushaaste "Jatka lausetta - postaushaaste"  Olin myös heinäkuulla loma matkalla, mutta postaus tuli vasta elokuun puolella.                                   Elokuu


Elokuussa tuli postaus mun kesäloma matkasta Helsinkiin. Ja myös "Puolesta vai Vastaan? - postashaaste". Ja muuta ihmeellistä ei tainnut tapahtua silloin.
                                 Syyskuu


Syyskuun lopulla Nipsu ja Unelma jouduttiin lopettamaan pikku veljen allergian takia. Ja olishan ne voinut myydä, mutta Nipsu oli jo niin vanha ja Unelma olis pitänyt myydä vain sisäkissaksi. Käytiin Mimin kans Matc Show:ssa. Ja tälläkään kertaa ei tullut sijoitusta, mutta saatiin sininen nauha eli se huonompi kuin punainen. Kävin muutamia kertoja ratsastelemassa Ponitallilla.                                 Lokakuu


Lokakuulla tuli vain yksi postaus, koska ei ollut postaus aiheita. Ja siinäkin postauksessa oli vain Mimin agility kuvia.
                               MarraskuuMarraskuussa ei tapahtunut oikestaan mitään ihmeellistä. Loppu kuusta olin vain talutamassa poneja  kaks kertaa. Mimin pesin ja harjasin ihan perusteellisesti. Ja kävin myös yhdessä askellaji valmennuksessa.


                               Joulukuu


Vastasin teidän lähettämiin kysymyksiin. Alku kuusta olin askellaji valmennuksessa. 
 Joulukuun alussa oli myös tallin pikkujoulut.


Tälläinen oli minun 2016 vuosi. Kuinka teidän 2016 vuosi meni?

1 kommentti: