torstai 29. joulukuuta 2016

#75 Kysymysten vastaukset
Eli nyt tulee vastaukset kysymyksiin joita kysyitte viime postauksessa. Tää postaus tulee vähän myöhässä, mutta se tuskin haittaa. Kysymyksiä tuli aika vähän, mutta kyllä tästä ihan hyvä postaus tulee.
Minkä rotuinen Mimi on?

- Mimi on villakoira, mutta tarkemmin toy/kääpiövillakoira. Koska sitä ei ole mitattu niin en ole varma kumpi se on. Mutta ite sanon sitä sekarotuiseksi, koska se on paperiton koira.Onko sulla liikutushevosta, jos on niin mikä on sen nimi?

- Tällä hetkellä ei ole liikutushevosta. Mutta onhan niitä ollut tässä vuosien varrella  aika paljo, joita olen liikuttanut. Mutta olishan se ihan kiva jos olis joku liikutusheppa, jota sais käydä liikuttamassa silloin tällöin.

Lempi harrastus, jos ratsastusta tai koirailua lasketa?

- Tää on oikeesti aika hyvä kysysmys. Siellä en harrasta mitään muuta, kun ratsastusta ja koirailua. Mutta en kyllä tiedä mitä harrastaisin jos noita ei olisi.

Mitä Mimi syö ja montako kertaan päivässä?

- Mimi syö kaks kerta päivässä. Tällä hetkellä se syö Real Dog Adult siipikarja, ruokaa. Ja syö sitä 1d/kerta, 2x päivässä.

Kuvahaun tulos haulle Real Dog Adult siipikarja


Kuinka monta kertaa päivässä käyt sen kanssa lenkillä?

- Riippuu ihan päivästä. Silloinku on aikaa käyn 1-2 kertaa päivässä. Mutta jos on kiireinen päivä niin voi olla että en käy sen kanssa ollenkaan lenkillä, mutta sitten päästän sen pihalle kuluttamaan sen energiaa.Mitä temppuja Mimi osaa?

- Mimi osaa ihan peruskäskyt, kuten istu, maahan jne... Ja sitten vielä kävelee/tanssii kahdella jalalla. Ja sit agility juttuja. Tokoakin ollaan harjoiteltu joskus.
Kuinka vanha Mimi on?

-Mimi on 4-vuotta. Se täyttä viisi helmikuun alussa.Mimi alle vuoden ikäisenä.                                                             Mimi 4 vuotiana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti