tiistai 26. huhtikuuta 2016

#62 Kuulumisia

Ensinnäksi anteksi, postauksista on ollut taukoa. Itselläni ollut paljon kiireitä huhtikuulla. Mimille kuuluu hyvää. Mimi kävi alku kuusta parturissa. ja nyt sillä on lyhyt turkki.
Vähän huono kuva, parempaa ei ole


Alku kuusta oli lämmintä, mutta eilen satoi lunta. Ja tänään oli myös tosi huono keli. Itse olen tällä hetkellä TET-harjoittelussa Aron Päiväkodilla, tän viikon. Olen myös hankkinut itselleni uuden kulkupelin. Mietin kauvan hankinko mopon vai skootterin. Mutta päädyin hankkimaan mopon. Ja kuva mun moposta enää pitäs hankkia kortti, mutta täytän vasta kesällä 15-vuotta. 
 Enää puuttuu kortti


Sitten mitä ratsastuksen osalta. On mennyt aika huonosti, ainakin Oskun osalta. Se on ruvennut pelleilemään maatossa ja myös kentällä. 
Viime maasto meni vielä huonommin, ku aikasemmin. Alku maastossa Osku yritti lähteä kotiin päin. Ja kun siinä pyörittiin jonkun aikaa. Se nousi pystyyn muutaman kerran, mutta aika pienesti. Kun sain sen menemään eteen päin. Ku oltiin menty hetki. Otettiin pieni ravi pätkä. Osku käänty yhtäkki takasi päin. Ja teki saamaa kun alku maastossa. Mentiin taas hetki. Käännyttiin tällä tielle mikä on kuvassa. Ja siinä näkyy tosi kivat jäljet. Pyörittiin "vähän". Osku ei halunnut mennä puukasan ohi. En saanut sitä menemään siitä ohi. Pyörittiin ainakin siinä 10 minuuttia. Huusin sille ja tein vaikka mitä. Ja yhtäkki se nuosi ihan kunnolla pystyyn. Olin maastossa kaverin kans. Kaveri sano että jos se kokeilis Oskua. Ja vaidettiin heppoja hetkeksi. Päästiin jatkamaan matkaa. 

Otettiin pieni pätkä laukkaa. Osku lähti yhtäkki pienelle metätielle. (On tehnyt tätä jo aikasemmin.) Osku usko vasta kun sille piti huutaa. Ja sitten se oli vain hämillään, ku sille huudettiin. Vaihdettiin ponit takasi ja matka jatkui ihan hyvin. Loppu matka meni ihan hyvin. 


Oon käyny myös ratsastamassa  Torstilla ja Sipolla. Sipolla oon ratsastanut enimmäkseen. Mutta nyt ratsastelen enemmän Torstilla, kun Sipo on lihutuskuurilla. Eläinlääkäri sano että on laihtunut aika paljon lyhyessä aijassa. Sipon mennyt tosi hyvin. Sipolla voi mennä nyt reipasta käyntiä maastossa. Torsti on mennyt myös hyvin. Kerranki mentiin rauhallisesti. Pellolla ei voi mennä joten oon meenyt muutaman viikon jo maastossa. Siellä ei ole kenttää. 

"ETHÄN KOPIO KUVIA ILMAN LUPAA!"

Mitenkäs muilla on mennyt ratsastelut?
4 kommenttia:

 1. En vieläkään osaa ajatella, että sun ikäiset saa jo ajokortteja :D En tiedä mopoista juuri mitään, mutta ihan kivan näköinen tuo sun oma! :D Tää oli kiva postaus! Toivottavasti tuolla Oskullakin on vain kevään takia mennyt hiukan ajatukset sekaisin ja tuo temppuilu on vain väliaikaista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toivotaan että Oskulla on vain kevättä rinnassa. Ja on ohi menevää.

   Poista
 2. Evee, liity mun heppablogin lukijaksi :D

  VastaaPoista