perjantai 29. tammikuuta 2016

#54 Liikutus hevoset

Tänän olin testaamassa uusia liikutus hevosia issikkaa ja suokkia.
 Menin ensin issikalla. Sen nimi on Trostan fra Nevala "Torsti" Kaikki meni aluksi ihan hyvin. Menin ensin pellolle, aika lähellä sen toisen tarhaa. Kävelin hetken aikaa. Sit se yhtäkki säikähti jotain. Se lähti takasin tallille päin. Onneksi en tippunut. Ja siten mentiin vähän kauvemmaksi suokista. Sitten jatkettiin kävelyä ja se teki ton saman uudestaan. Nyt se lähti ihan sairaan nopeeta kiiitolaukkaa pelto pitkin. Meinasin tippu mutta en tippunut. Laukattiin pellon oiseen päähän. En saanut pysäytettyä sitä, ku piti yrittää pysyä sen selässä. Sain sen rauhatettua pellon toisessa päässä. Meni hetken aikaa ympyrällä. Ja sit sen omistaja sano, ett jos lähettäs maastoon, jos olis siellä rauhallisimpi ku on toinen heppa siinä kans. Omistaja tuli Sipolla. Eli Sipo on suomennehevonen ja sen aikea nimi on Siporex.
 Sit lähettiin masstoon. Maastossa Torsti meni ihan hyvin ja oli aika rauhallinen. Olintiin puolessa välissä niin sit mene vaihdettiin heppoja. Mä mennin Sipolla Ja omista meni Torstilla. Ja mentiin näin loppu matka. Sipo meni ihan hyvin, vaikka oli vähn energiaa. Loppu maasto meni ihan hyvin.
 Näistä hevosista voit lukea lisää pian hevostelu sivulta, kun saan sen päivitettyä. Sitten muutama kuva näistä. Ratsastus kuvia ei ole, kun ei ollut kuvaajaa.
Ihana Sipo♥

Ihana Torsti♥


Kaverukset Torsti&Sipo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti