keskiviikko 2. joulukuuta 2015

#48 Sunnuntain talli päivä

Tän postauksen piti tulla jo aikasemmin, mutta en ole kerinnyt kirjoittamaan sitä. Kun vasta nyt.  Olin kaverini kans viime sunnuntai tallilla ratsastelemssa hevosia.
  Ekaksi menimme Kipalla ja Nannalla. Itse menin Kipalla. Ekaksi haettiin ne varsa laitumelta ja vietiin maneesiin. Siihen asti kaikki meni hyvin. Kippa olko hirnua varsan perään (sen varsa on jo monta kuukautta vanha) ja olko myös pyöri hoitopuomissa erestakasin. Oli koko satuloinnin aikana  hullu. Sitten yritin taluttaa sitä maneesissa. Meni ehkä hetki ja se pääsi mun käsistä, se alko pukitelle. Ja meni pukki laukkaa maneesissa irti. Saatin kyllä kiinni, mutta se vain yritti päästä pois mun käsistä.
  Sit päästiin selkään ja menitiin aika "rauhallisesti" maneesissa. Töltti meni tosi hyvin ja ravia se ei halunnut mennä ollenkaan. Sitten kun nostin ekan laukka pätkän. Se alko pukittella ja hulluttelemaan. Sit mentiin kentällä kuvaamaan. Siellä Kipalta ei löytyny jarruja. Keveltiin hetki niin se ryösti aina samassa kohdassa laukan ja laukkasi aina kentän portille asti. Tuli muuten tosi hyviä kuvia.  Sitten mentiin takaisin maneesiin ja mentiin loppu käynnit. Ja harjattiin ja vietiin takaisin. Siinä pieni kertomus mun talli päivästä. Oli hauskaa, vaikka ei mennyt niin kun piti. Ja pitäs mennä vielä valmennukseen Kipalla tän viikon lauvantaina. Sitten muutama kuva päivästä.
                      "KUVIEN KOPIOINTI EHDOTTOMASTI KIELLETTY!"
Onnistunut kuva

Ihana kuva 
rakastan tätä hevosta♥

Kaunis Kippa

#Ihana♥# rakastan #tätä #hevosta #islanninhevoen


Vauhdin kiihdytys
Mulla on "ihana" asento
Hiekka lentää
Lentävä poni 


Vesi ja hiekka lentää 
Vauhtia Vauhtia 

Osataan me kyllä mennä rauhallisestiki välillä
2 kommenttia: