perjantai 5. kesäkuuta 2015

#22 Vuokraponit 2015!

Viime sunnuntaina 31.5. tuli vuokraponit meille. Tai pikemmin kaverini naapuriin. Minulla on Veikko ja kaverillani on Grimaa.Viikko on mennyt nopeasti. Vaikka se ei ole  vielä loppunut. Ollaan käyty maastossa ja menty kovaa pelloilla. Ja välillä myös kentällä. Ollaan menty ilman satulaa ja satulalla.

Ekana päivänä ponit ei halunteet mennä talliin, mutta siitäkin selvittiin ruohon avulla. Ne säikky ekana päivänä kaikke mahdollista. Esim.koiran haukuntaa ja kaikkea muuta mikä ei ole säikähdyksen näköistä. Ekan apäivänä ei myös menty ilman satulaa.

Toisena päivä kaikki meni paljon paremmin. Ne meni talliin jo paljon paremmin. Sitten Hypittiin vähän esteitä. Ja tehtiin kaikke kivaa. Sitten niille tuli kaveri laitumelle. Se on Bamsel. Ne tuli aika hyvin toimeen. Mutta Bamsel yritti potkia Veikko, koska Veikko on ruuna. Ja vaikka Veikko oli ainakin 5metriä kaukana. Se yritti potkia.

Kolmas päivä. Siitä en muista paljon mitään, mutta mentiin ilman satulaa, muistaakseni. Se oli saman tyylinen päivä kun toinenkin. Ja käytiin myös eväs retkellä. Se oli hauskaa. Kun  reput pomppi selässä, kun ravattin tai laukattiin.

Neljäs päivä. Mentiin lammelle uittamaan poneja. Mutta ne ei uskaltanut mennä eres kahlaamaan sinne. Ja mentiin uusia reittejä. Se oli ihan kiva päivä.

Viides päivä. Kaverit tuli ratsastamaan niillä. Oli hauskaa taas. Nyt mentiin Veikolla ja Grimalla kaks päällä. Eli oltiin kaks ihmistä selässä. Ne ei tehny mitään ei eres pukittanut.

Tänään. Oli ainakin Veikolla huono päivä. Nimittäin tipuin siltä neljä kertaan. Ekaksi mentiin peltotietä missä oli vesilammikkoja. Veikko väisti sellasen ja sitten roikuin siellä selässä, kun se laukkasi täyttä vauhtia eteen päin. Menin ilman satulaa. Sitten illa mentiin pellolle ilman satulaa. Veikon mielestä pään alas paneminen on TOSI hauskaa. Sitäse on tehnyt jo tallilla enemmin. Mutta nyt se teki sen täydessä laukassa. Ekaksi kaverini lensi ja sen jälkeen vaihdettiin takaisin. Sitten mentiin uudestaan. Minä menin Veikolla. Tipuin taas, kun se pani pään alas laukassa. Rupesin nauramaan kun olin maassa. Sitten mentiin uudestaan sama juttu, kun äsken. Sitten vielä kerran se teki sen taas. Se teki ne kaikki ihan tahallaan. Sitten mentiin toiselle pellolle siellä se meni taas TOSI hyvin. Ja myös ratsastettiin riimulla ja -narulla. Ja ratsastettiin ne talliin. Ja ratsastettiin ne laitumelta pois. Se oli pelottavaa, kun Bamsel jahtasi meitä ja yritti potkia Veikko. Nyt ne alkaa jo tulla toimeen Bamselin kanssa.


Kuvia niistä ei ole vielä paljon mitään. Muut loput päivät kerron seuraavassa postauksessa. Mimi en ole nähnyt pian viikkoon. Tosi kauheaa. Tällä hetkellä asun kaverini kanssa asuntovaunussa. Viime vuonna oli viikko myöhemmin shettikset. Nyt on issikat. Jee! Tänä vuonna ne ponit ei karkaa laitumelta pois. Koska viime vuonna ne karkasi laitumelta. Poneilla on ollut hauskaa.

Viimeistään Mimin kuulumisia tulee maanantaina.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti